Introductie Deze test heeft als primair doel belangstelling voor chakra's te wekken, en zodoende bewustzijn van de eigen persoonlijkheidsaspecten te vergroten. Je kunt de uitkomsten bewaren door de webpagina uit te printen, en door ze per email te laten toesturen. Daarvoor dien je een werkend emailadres in te vullen. Controleer het adres alvorens onderaan de vragenlijst op 'Verstuur' te klikken.

  Kies krachtig Kies hoe je werkelijk in elkaar zit, niet hoe je graag zou zijn!
Klik alleen op 'onbeslist' als elke andere keuze je verkeerd lijkt. Halfzachte keuzes garanderen halfzachte uitkomsten, heldere keuzes garanderen heldere uitkomsten.

  Visualisatie Je keuzes worden op onze server verwerkt, en de resultaten weergegeven op je beeldscherm, met in de linker kolom grafische voorstellingen van je energiekernen: hoe krachtig, en hoe positief (kleur) of negatief (grijs) ze ontwikkeld zijn. De middelste kolom geeft een zeer beknopte analyse van de verhoudingen tussen positief en negatief. De rechter kolom toont je chakra's binnen de contouren van het lichaam en helpt je vertrouwd te raken met hun locatie. Je kunt op alle chakra's klikken voor beknopte omschrijving van het betreffende energieniveau. Het afgebeelde voorbeeld is van iemand met krachtig ontwikkelde chakra's, en bijna uitsluitend positief.

  Internet Explorer Als je Internet Explorer gebruikt (geen goed idee omdat Firefox en Opera veel beter zijn), zorg er dan voor dat je de pagina's met resultate bij herhaalde consulteren steeds ververst. Als je de enquête herhaalt, voor jezelf of anderen, gaat de domme Internet Explorer naar zijn cache en laat je de laatst opgeslagen versie van de pagina zien - in plaats van een vernieuwde gebaseerd up de nieuwe input. Dit betekent dat je Internet Explorer handmatig moet dwingen om pagina's met resultaten voor elk volgend gebruik te verversen. Misschien toch maar Firefox installeren....